Medlemsskab

Foto fra Viborg Mandskors 150-års jubilæumskoncert i 2015 med dirigent Signe Buch Ladehoff på podiet. Sigurd Barrett havde til lejligheden skrevet tekst og musik til et nyt værk med den rammende titel “At Synge Er At Leve”, som han selv dirigerede uropførelsen af.

Medlem….og hvad så?

Noder: Der er ikke krav om, at du skal kunne læse noder. Men det skader selvfølgelig ikke, hvis du kan.

Din stemme: Du skal ikke op til  en stemmeprøve for at blive medlem.  Hvis du er i tvivl om, hvilken korstemme du hører hjemme i, vil vores dirigent hjælpe dig til den rette hylde.

Prøvetid: Når du starter i koret, er der 6 måneders gensidig prøvetid. Prøvetiden er kontingentfri, og den giver dig fin lejlighed til at finde dig tilrette. Selvfølgelig i forhold til din stemme, men også i forhold til koret som helhed.

Øveaftener og koncerter: Enhver kan blive forhindret, men ellers forventer vi, du kommer til øveaftenerne, og at du også deltager, når koret giver koncerter.

Beklædning: Til øveaftenerne kommer du i den mundering, du har lyst til. Derimod har koret altid “uniform” på, når vi giver koncert. Du skal derfor også have en uniform, hvis du fortsætter i koret efter prøvetiden. Korets kasse bidrager til købet af uniformen, der i øvrigt består af: Sort-blå blazer, demin bukser og hvid langærmet skjorte. Vi satser på, du selv har et par sokker, sorte sko og det aller inderste.

Kontingent: Uden penge går det ikke. Det halvårlige kontingent er p.t. kr. 700,- som er på niveau med de øvrige danske mandskor.

Din garanti: Sang er en fantastisk medicin. Skulle du en dag være lidt sur, knotten eller nedtrykt, har du garanti for, at det forsvinder som dug for solen, når du synger.